MRK ATHENS

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ – ΣΤΡΕΣ – BURNOUT

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Αναστασοπούλου και τον κύριο Γιάννη Κολοκυθά για την φιλοξενία τους στην εκπομπή “Τα Παιδιά της Αλλαγής” στο ραδιόφωνο του skai, www.skairadio.gr την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου με θέμα την Καταπολέμηση της Βίας και Παρενόχλησης στον χώρο της εργασίας.

 

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή  της Χριστίνας Βίδου, Ζωή.gr την Δευτέρα  31/3/2021. To περιεχόμενο της εκπομπής αφορούσε τα αποτελέσματα της 1ης πανελλήνιας Έρευνας για τον εργασιακό εκφοβισμό.

“Ο εργασιακός εκφοβισμός στην Ελλάδα του Σήμερα”

H MRK Consulting σε συνεργασία με το Innovathens – KOΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ διοργάνωσε  την Τρίτη 29/6/2021   Live Streaming Σεμινάριο με θέμα “Ο εργασιακός εκφοβισμός στην Ελλάδα του Σήμερα”.

Στις 14/4/2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στα μέλη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΣΔΑΔΕ) η παρουσίαση των αποτελέσματα της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον Εργασικό Εκφοβισμό που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της MRK Consulting από την Κάπα Research μετά από πρόσκληση που έλαβε ο κύριος Ιωάννης Μαρκέτος από το Διοικητικό Συμβούλιο της. 

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαριου 2021 διοργανώθηκε διαδικτυακή εκδήλωση από την Global Sustain με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργία  της με θέμα: «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ». Ένας από  τους βασικούς ομιλητές ήταν ο Ιωάννης Μαρκέτος ιδρυτής της MRK Consulting.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές η Σοφία Μπεκατώρου πρωταθλήτρια  ιστιοπλοΐας καθώς και  πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και η κυρία Τριβιζά της Thrive Global Greece. Η επιμέρους θεματολογία αφορούσε τον Εργασιακό εκφοβισμό, το Εργασιακό Στρες και το Burnout, την Αυτοβελτίωση και τις Καλές Πρακτικές στον χώρο Εργασίας.

 Tο κυριότερο μήνυμα όμως ήταν το “ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ” και το παράδειγμα της κυρίας Μπεκατώρου που λειτουργεί με τις πραξεις της ως οδηγός.

 

Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 διοργανώθηκε διαδικτυακή εκδήλωση από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου με θέμα: «ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» με ομιλητή τον Ιωάννη Μαρκέτο ιδρυτή της MRK Consulting.

 Την εκδήλωση παρακολουθησαν οι  εργαζόμενοι του Δήμου Παπάγου- Χολαργού. Η επιμέρους θεματολογία αφορούσε τον Εργασιακό εκφοβισμό, το Εργασιακό Στρες και το Burnout.  Στο πως επηρεάζουν τους εργαζόμενους και τους οργανισμούς καθώς και πως μπορούν να τα διαχειριστούν και να τα αποφύγουν.

 

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, ιδρυτής της MRK Consulting φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή εφέ* της Μάιρας Μπάρμπα την Κυριακή 31/5/2020.

Μίλησε για το τι είναι ο Εργασιακός Εκφοβισμός και πως μπορεί κάποιος να τον Αποφύγει και να τον Διαχειριστεί στο περιβάλλον της εργασίας του.

Συνέντευξη του Ιωάννη Μαρκέτου στην ραδιοφωνική του Real FM 97,8  στη εκπομπή της δημοσιογράφου Αιμιλίας Σταθάκου με θέμα την καταπολέμηση του Εργασιακού Εκφοβισμού (Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
Ο Ιωάννης Μαρκέτος, φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή  της Χριστίνας Βίδου, Ζωή.gr την Δευτέρα  8/2/2021

To περιεχόμενο της εκπομπής αφορούσε την έξαρση του φαινομένου του Εργασιακού Εκφοβισμού,  το πως επηρεάζει ο Εργασιακός Εκφοβισμός τους εργαζομένους και πως μπορεί κάποιος να τον Αποφύγει και να τον Διαχειριστεί στο περιβάλλον της εργασίας του.

Η MRK Consulting βραβεύτηκε από την Global Sustain στο Ekali Club

Η MRK Athens στον 37ο Μαραθώνιο Αθηνών

Η MRK Consulting δίνει το δυναμικό παρόν στον 37ο Μαραθώνιο, τον Αυθεντικό, μέσα και έξω από τον στίβο.

Η MRK Athens στο 20 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ , 5-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Το Σεμινάριο – Workshop πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΚΥΚΝΟΣ ΙΙ με θέμα«Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού στα Νοσοκομεία και τις Κλινικές -Πως επηρεάζονται οι νοσηλευτές στην Εργασία και στη Ζωή τους.»

Ομιλητής Ιωάννης Μαρκέτος

How to Prevent and Manage Workplace Bulling

Η MRK  Συμβουλευτικη φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική  εκπομπή της Φαιης Μαυραγάνη, Τώρα ότο συμβαίνει στο Open TV με θέμα την Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού
GLOBAL SUSTAIN WORKSHOP

Tην Τρίτη 19.03.2019, πραγματοποιήθηκε Workshop για τη Global Sustain, με θέμα: «Εργασιακός Εκφοβισμός στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, τρόποι Διαχείρισης και Αποφυγής».

Εισήγηση: Ιωάννης Μαρκέτος, General Manager, MRK Athens

Επειδή ο εργασιακός εκφοβισμός δεν έχει στεγανό το workshop απευθύνεται:
α) σε όλους τους εργαζομένους ανεξάρτητα από την ιεραρχία και την βαθμίδα που βρίσκονται
β) σε εταιρίες που θέλουν να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις σε αντίστοιχα προβλήματα που τις ταλανίζουν
γ) σε εταιρίες που η εταιρική τους κουλτούρα δεν επιτρέπει εκδήλωση τέτοιων φαινομένων

15o ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΤΑΙΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η MRK Athens, η μόνη εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων διαχείρισης και αποφυγής εργασιακού εκφοβισμού, συμμετείχε στο 15o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής «Ημέρες Παιδιατρικής Ενημέρωσης» με ένα Καινοτόμο Σεμινάριο – Workshop, που απευθύνεται στο επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων και των ιδιωτικών ιατρείων. 

Το Workshop πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου 2 Μαρτίου στις 14:00’ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Ριζάρη 2

Στο πλαίσιο του Workshop αναλύθηκαν οι στρατηγικές Αποφυγής και Διαχείρισης των διαφόρων μορφών εργασιακού εκφοβισμού, που προέρχονται από εργαζόμενο σε εργαζόμενο, ή παρουσιάζονται από ασθενείς και τους συνοδούς τους

Η διαμόρφωση της ατζέντας του εν λόγω Σεμιναρίου προέκυψε μέσω της ανάπτυξης τεσσάρων βασικών θεματικών πυλώνων:
  • Ορισμός του Εργασιακού Εκφοβισμού
  • Παρουσίαση ερευνών για τον εργασιακό εκφοβισμό στον κλάδο της υγείας
  • Συνέπειες τους εργασιακού εκφοβισμού
  • Τρόποι και Μεθοδολογία Αντιμετώπισης του εργασιακού εκφοβισμού στο περιβάλλον εργασίας
Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Ι. Μαρκέτος (ΜΒΑ) ιδρυτής της MRK Athens
DELPHI ECONOMIC FORUM 2019′

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ένας θεσμός που αναπτύσσεται ταχέως ενώ έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο εργαστήρι προβληματισμού και διαλόγου.
Η MRK Athens, ως πρωτοπόρος εταιρία στο αντικείμενο που πρεσβεύει δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Moments of MRK Athens series Workshops

WORKSHOPS  2018′

Στιγμιότυπα των παρουσιάσεων της MRK Athens με θέμα «Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού»

Ιούλιος 19 & 25 στα γραφεία της MRK στην Αθήνα

  • Τι είναι ο Εργασιακός εκφοβισμός;
  • Πως επηρεάζει τον εργαζόμενο και το περιβάλλον του:
  • Πως Αποφεύγουμε και Διαχειριζόμαστε τον Εργασιακό Εκφοβισμό

Ιούνιος 18 & 19 σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Καινοτομίας  / Κ.Ε.Α.Κ

Νέες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Συναντήστε μας

Πατησίων 341 & Deperfeld 2
GR 11144

Καλέστε μας

Τηλ: 2111833648
Δευτ-Παρ: 09:00-21:00
Σαβ: 11:00-14:00

Στείλτε email

Email:info@mrkathens.gr