MRK ATHENS

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, MOBBING – ΣΤΡΕΣ – BURNOUT

Ioannis Marketos synedrio
Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία “Με το Βλέμμα στον Άνθρωπο” είναι πια στις καρδιές μας!
Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ρένα Μπαρδάνη Προεδρο ΕΛΙΝΥΑΕ για την πρόσκληση, το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας για την φιλοξενία του και την άρτια οργάνωση του Συνεδρίου!
Ως MRK Consulting είχαμε την ευκαιρία να μεταδώσουμε την πεποίθηση ότι την Βία και Παρενόχληση στον Κόσμο της Εργασίας μπορούμε να την Διαχειριστούμε και Αντιμετωπίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες.

 

Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως η Eurobank εμπιστεύτηκε  την MRK Consulting ως εισηγητή στο Εκπαιδευτικό Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 19 & 26 Οκτωβρίου  με θέμα “Βία και Παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας”.

Το Workshop προσομοίωσε τις  κατευθυντήριες γραμμές της οδηγίας 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας που ψηφίστηκε στο ν. 4808/2021 στις ανάγκες της Eurobank. Βασικός στόχος του σεμιναρίου, το οποίο υλοποιήθηκε για στελέχη από τους χώρους του HR, Compliance & Audit, ήταν η κατανόηση των εννοιών της βίας και παρενόχλησης, πως επηρεάζουν τους εργαζόμενους αλλά και τον οργανισμό καθώς και πως αυτές μπορεί να αποφευχθούν και να αντιμετωπιστούν.

Ευχαριστώ θερμά τους Νατάσσα Πασχάλη Group CHRO και Γκόλφω Αγαπητού Head of People Talents για την πρωτοβουλία & τους Σταυρούλα  Παπαδοπούλου Head of Learning και Ιωάννα Δήμου Learning Partner CIB, Risk & Legal για την εξαιρετική συνεργασία μας.

               Ι.Μαρκέτος (MBA) 

Founder MRK Consulting/ Author 

 

Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως η AM NOMIKOS TRANSWORLD MARITIME AGENCIES SA εμπιστεύτηκε την MRK Consulting ως εισηγητή στο Εκπαιδευτικό Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου με θέμα τη Βία και Παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας: Πώς επηρεάζει τους εργαζόμενους και τους οργανισμούς; – Μέθοδοι Αποφυγής και Διαχείρισης”.
Το Workshop προσομοίωσε τις κατευθυντήριες γραμμές της οδηγίας 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας που ψηφίστηκε στο ν. 4808/2021 στις ανάγκες της AM NOMIKOS TRANSWORLD MARITIME AGENCIES SA και της βιομηχανίας που δραστηριοποιείται (ναυτιλία). Βασικός στόχος ήταν η καλύτερη κατανόηση των εννοιών της βίας και παρενόχλησης στην εργασία, πως επηρεάζουν τους εργαζόμενους αλλά και την εργοδότρια εταιρεία καθώς και πως αυτές μπορεί να αποφευχθούν και να αντιμετωπιστούν.
Ευχαριστώ θερμά τον CEO κύριο Μάρκο Νομικό, τον COO κύριο Γιάννη Στρατάκη και την HR Director Dr Τζοάννα Μουτάφη για την εξαιρετική συνεργασίας μας
Ι.Μαρκέτος (MBA)
Founder MRK Consulting/ Author

Το 50ο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο

Mια πολύ όμορφη βραδιά στην 50η Έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο.! Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Ευρωβουλευτή μας Στέλιος Κυμπουρόπουλος και τον Καθηγητή Manolis Papagrigorakis που με τίμησαν για την παρουσία τους στην παρουσίαση του βιβλίου μου Εργασικός Εκφοβισμός-Νικησέ τον! Ήταν μια βραδιά που είχα την χαρά να καλωσορίσω φίλους και αναγνώστες. Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την παρουσία όλους σας!

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, συμμετείχαν ομιλητές οι οποίοι μοιράστηκαν μέσα από την εκδήλωση τις προσωπικές τους ιστορίες δίνοντας έμπνευση και χρήσιμες συμβουλές. Μεταξύ των ομιλητών ήταν η Φρόσω Ζαρουλέα, μέλος του ΔΣ της HAWCT, η οποία τόνισε την σημασία της ενδυνάμωσης των γυναικών που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου, αναφέρθηκε δε στην περίπτωση του κλάδου της κρουαζιέρας, ενός  χώρου ιδιαίτερα δύσκολου για τις γυναίκες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η εταιρία για την εξάλειψή του φαινομένου του επαγγελματικού εκφοβισμού, όπως τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης σε 24ωρη βάση με τη συνεργασία της Hellas EAP, προγράμματα coaching και ενδυνάμωσης.  Επίσης, ο κ. Ιωάννης Μαρκέτος, Founder της MRK Consulting, έκανε παρουσίαση του βιβλίου «Εργασιακός Εκφοβισμός- Νίκησε τον!!», την εισαγωγή του οποίου έκανε η Άντζελα Καμπουράκη  μέλος του ΔΣ της HAWCT, ενός βιβλίου «σταθμού» για την εξάλειψη του φαινομένου του εργασιακού bullying.  Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Χριστίνα Αλεξανδροπούλου, μέλος HAWCT,  η οποία  σχολίασε το αποτέλεσμα της έρευνας που δείχνει ότι στον Τουρισμό  το ποσοστό του επαγγελματικού εκφοβισμού είναι ιδιαίτερα υψηλό και ανέφερε τα προσωπικά της βιώματα. Στο τέλος επισήμανε  ότι ο εκφοβισμός είναι μία πραγματικότητα, όμως πρέπει να κοιτάμε το φως στην άκρη του τούνελ.

Τη συζήτηση συντόνισε η Χρύσα Βουλγαρίδου μέλος ΔΣ HAWCT.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Β&Μ Θεοχαράκη, της MRK, της ONI Communications και της Women’s Leaders – Boussias Communications.

Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό: Εκδήλωση καταπολέμησης του εργασιακού εκφοβισμού

Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες αλλά και στη θέση τους στην αγορά εργασίας πραγματοποίησε η Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στις 16 Μαΐου στο ίδρυμα Θεοχαράκη. Η εκδήλωση, με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ: Λύσεις και μεθοδολογία αντιμετώπισής του» είχε ως κύριο στόχο της την ενημέρωση για την ενδυνάμωση της γυναίκας και τη βελτίωση της θέσης της στον επαγγελματικό τομέα.

Οι ομιλητές κατάφεραν να δώσουν μία σαφή εικόνα για τις συνθήκες που επικρατούν στη σύγχρονη αγορά εργασίας αλλά και για τις δύσκολες περιστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η εργαζόμενη γυναίκα της εποχής μας. Παρουσιάστηκαν, επίσης, προτάσεις τρόπων αντιμετώπισης του νοσηρού φαινομένου που διασπείρει την βία και την καταπίεση μέσα στον χώρο εργασίας.

Οι τέσσερις ενότητες της εκδήλωσης ήταν οι εξής: «Παρουσίαση του βιβλίου Εργασιακός Εκφοβισμός – Νίκησε τον!!»,  «Η Βία και Παρενόχληση στην Ελλάδα του σήμερα και πως επηρεάζει τη Γυναίκα», «Το νομικό πλαίσιο και πώς προφυλάσσει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις», «Πως ένας/μια εργαζόμενος/η μπορεί να αποφύγει και να διαχειριστεί τις συνέπειες της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας».

 

LIVE WEBINAR

Αντιμετώπιση Βίας & Παρενόχλησης  στον Όμιλο  ΟΤΕ

« Είχα την χαρά να συμμετέχω στην εκδήλωση  ” για την αντιμετώπιση Βίας & Παρενόχλησης” που διοργανώθηκε από  τον Όμιλο  ΟΤΕ.  Η δράση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από  τις  επιχειρησιακές μονάδες Ασφάλειας & Υγείας και Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης του Ομίλου ΟΤΕ στις 31/5/2022.”

Παρουσιάστηκε στον ΙΑΝΟ το βιβλίο του Ιωάννη Μαρκέτου “Εργασιακός Εκφοβισμός – Νίκησέ Τον”

Την Τετάρτη 30/3/2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΙΑΝΟ η παρουσίαση του βιβλίου Εργασιακός Εκφοβισμός, Νίκησέ τον του Ιωάννη Μαρκέτου.

Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν οι:

Ρένα Μπαρδάνη, Πρόεδρος Δ.Σ ΕΛΙΝΥΑΕ
Lila de Chaves, Πρόεδρος Heritage & Museums EMF, Συμβούλιο της Ευρώπης
Ευάγγελος Σπύρου, Εκδότης
Μανώλης Παπαγρηγοράκης, Επίκουρος Καθηγητής ΕΚΠΑ , Δημιουργός της Μύρτιδας
Αχιλλέας Τόπας, Δημοσιογράφος Βασίλης Κουτσίλας, Δημοσιογράφος

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός και δημιουργός της Modus Vivendi, Κρατερός Κατσούλης.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που παρουσιάζεται ένα βιβλίο με θέμα τη Βία και Παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας, ένα βιβλίο για τον εργασιακό εκφοβισμό ή πιο κοινά διαδεδομένο ως Mobbing.

Το βιβλίο Εργασιακός Εκφοβισμός – Νικησέ Τον είναι ένα βιβλίο σύγχρονο ,κατανοητό και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης, οικονομικής κατάστασης επαγγελματικής ιδιότητας, φύλου ή φυλής που νοιώθουν έχουν γίνει στόχος Βίας και Παρενόχλησης, (Mobbing) . Απευθύνεται σε συγγενείς ή σε φίλους εργαζομένων που έχουν στοχοποιηθεί στην εργασία τους ώστε και να καταλάβουν τι βιώνουν μέσα τους οι οικείοι τους αλλά και να μπορέσουν να τους βοηθήσουν. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν τον εργασιακό εκφοβισμό ώστε και οι ίδιοι να μην προβαίνουν άθελα τους σε πράξεις κι ενέργειες που μπορεί να είναι στο φάσμα του Mobbing.

Το βιβλίο Εργασιακός Εκφοβισμός, Νίκησέ τον περιγράφει μέσα από τις ιστορίες του ήρωά του, διάφορες μορφές εργασιακού εκφοβισμού, βίας και παρενόχλησης και πώς αυτές αντιμετωπίζονται. Ο ήρωας του βιβλίου βιώνει, πρωταγωνιστεί σε ιστορίες που είναι αληθινές , ιστορίες κανονικών ανθρώπων. Ο ήρωας είναι άντρας / γυναίκα με όνειρα, φιλοδοξίες, δεξιότητες, αγωνίες , θέληση να πετύχει επαγγελματικά , κοινωνικά, οικονομικά και νιώθει ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον εργασιακό εκφοβισμό, τη βία και παρενόχληση στη δουλειά του, όχι ως ένα σπιράλ θλιβερών καταστάσεων αλλά ως ένα πρόβλημα που οφείλει να βρει την λύση του.

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τον Εργασιακό Εκφοβισμό όπως ακριβώς είναι. Δίνει μορφή στις διαφορετικές εκφάνσεις του, περιγράφει τα αισθήματα που νιώθει ο ήρωας, τις σκέψεις που έχει όταν νιώθει πως έχει στοχοποιηθεί. Περιγράφει την πίεση που νιώθει μέσα του, «το σφίξιμο στα σωθικά του», τις νύχτες που δε μπορεί να κοιμηθεί.

Αυτό όμως που κάνει το βιβλίο ξεχωριστό, είναι πως ο ήρωάς του έχει αποφασίσει να Νικήσει τον Εργασιακό Εκφοβισμό, την Βία και Παρενόχληση, το Mobbing. Έχει αποφασίσει να προστατέψει τον εαυτό του, την οικογένειά του, την δουλειά του υιοθετώντας διαφορετική προσέγγισή, τακτική, μεθοδολογία. Ο ήρωας παρουσιάζει τις λύσεις και τη σύνεση που χρειάζεται κάποιος να έχει ώστε να διαχειριστεί, να αποφύγει και να απεγκλωβιστεί από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο είναι μέσα. Σκέφτεται διαφορετικά, πράττει διαφορετικά. Βάζει το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση, δεν χάνει τον εαυτό του.

Μία άλλη ιδιαιτερότητα του βιβλίου είναι ότι περιλαμβάνει σε ειδική ενότητα την 1η Πανελλήνια έρευνα για την Βία και Παρενόχληση στον Κόσμο της εργασίας που πραγματοποίησε η MRK Consulting με την Κάπα research τον Μάρτιο του 2021. Ο λόγος είναι γιατί ο συγγραφέας του βιβλίου και ιδρυτής της MRK Consulting θέλει να δείξει την έκταση του φαινομένου στην Ελλάδα του σήμερα. Θέλει να δείξει πως ότι αντιμετωπίζει ο ήρωας του βιβλίου το αντιμετωπίζουν οι ήρωες της ζωής, όλοι μας. Θέλει να αναδείξει το φαινόμενο, μα κυρίως να κάνει κατανοητό πως μπορεί να καταπολεμηθεί.

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στις 21/3/2022 

Το γραφείο Διασύνδεσης του Ε.Κ.Π.Α. ,Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η MRK Consulting πραγματοποίησαν webinar με θέμα Βία και Παρενόχληση στο Κόσμο της Εργασίας (MOBBING) –

Πώς το καταλαβαίνουμε; -Πως το αντιμετωπίζουμε;

με εισηγητή τον Ιωάννη Μαρκέτο (MBA) Συγγραφέα και Ιδρυτή της MRK Consulting.

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Η ευχή μου για την ημέρα της Γυναίκας είναι να μην υπάρξουν αυτά τα νούμερα ξανά.
ΜΗΔΕΝ ΑΝΟΧΗ
Ιωάννης Μαρκέτος Author / Founder MRK Consulting
WE HELP PREVENT AND MANAGE MOBBING & WORKPLACE BULLYING
*στοιχεία έρευνας MRK Consulting & Κάπα research March 2021
Δες ολη την έρευνα στο www.mrkathens.gr

Ο Ιωάννης Μαρκέτος Keynote Speaker στο Leading Minds

Ο Ιωάννης Μαρκέτος Keynote Speaker στο Leading Minds Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβαλ Ηγεσίας στην Ελλάδα
Ioannis Marketos Keynote Speaker at Leading Minds Festival The greatest Leadership  Festival, 12 -20 February 2022

Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μαρκέτου Εργασιακός Εκφοβισμός

Στις 29 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μαρκέτου Εργασιακός Εκφοβισμός , Νίκησέ τον , στο Μεγαρο της Υπατίας.  Αποσπάσματα του βιβλίου αναγνώστηκαν από τον Κρατερό Κατσούλη. Το βιβλίο στην εκδήλωση προλόγισαν οι Lila de Chaves, Ευάγγελος Σπύρου, Αχιλλέας Τόπας και Μανώλης Παπαγρηγοράκης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Αναστασοπούλου και τον κύριο Γιάννη Κολοκυθά για την φιλοξενία τους στην εκπομπή “Τα Παιδιά της Αλλαγής” στο ραδιόφωνο του skai, www.skairadio.gr την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου με θέμα την Καταπολέμηση της Βίας και Παρενόχλησης στον χώρο της εργασίας.

 

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή  της Χριστίνας Βίδου, Ζωή.gr την Δευτέρα  31/3/2021. To περιεχόμενο της εκπομπής αφορούσε τα αποτελέσματα της 1ης πανελλήνιας Έρευνας για τον εργασιακό εκφοβισμό.

“Ο εργασιακός εκφοβισμός στην Ελλάδα του Σήμερα”

H MRK Consulting σε συνεργασία με το Innovathens – KOΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ διοργάνωσε  την Τρίτη 29/6/2021   Live Streaming Σεμινάριο με θέμα “Ο εργασιακός εκφοβισμός στην Ελλάδα του Σήμερα”.

Στις 14/4/2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στα μέλη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΣΔΑΔΕ) η παρουσίαση των αποτελέσματα της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον Εργασικό Εκφοβισμό που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της MRK Consulting από την Κάπα Research μετά από πρόσκληση που έλαβε ο κύριος Ιωάννης Μαρκέτος από το Διοικητικό Συμβούλιο της. 

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαριου 2021 διοργανώθηκε διαδικτυακή εκδήλωση από την Global Sustain με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργία  της με θέμα: «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ». Ένας από  τους βασικούς ομιλητές ήταν ο Ιωάννης Μαρκέτος ιδρυτής της MRK Consulting.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές η Σοφία Μπεκατώρου πρωταθλήτρια  ιστιοπλοΐας καθώς και  πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και η κυρία Τριβιζά της Thrive Global Greece. Η επιμέρους θεματολογία αφορούσε τον Εργασιακό εκφοβισμό, το Εργασιακό Στρες και το Burnout, την Αυτοβελτίωση και τις Καλές Πρακτικές στον χώρο Εργασίας.

 Tο κυριότερο μήνυμα όμως ήταν το “ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ” και το παράδειγμα της κυρίας Μπεκατώρου που λειτουργεί με τις πραξεις της ως οδηγός.

 

Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 διοργανώθηκε διαδικτυακή εκδήλωση από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου με θέμα: «ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» με ομιλητή τον Ιωάννη Μαρκέτο ιδρυτή της MRK Consulting.

 Την εκδήλωση παρακολουθησαν οι  εργαζόμενοι του Δήμου Παπάγου- Χολαργού. Η επιμέρους θεματολογία αφορούσε τον Εργασιακό εκφοβισμό, το Εργασιακό Στρες και το Burnout.  Στο πως επηρεάζουν τους εργαζόμενους και τους οργανισμούς καθώς και πως μπορούν να τα διαχειριστούν και να τα αποφύγουν.

 

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, ιδρυτής της MRK Consulting φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή εφέ* της Μάιρας Μπάρμπα την Κυριακή 31/5/2020.

Μίλησε για το τι είναι ο Εργασιακός Εκφοβισμός και πως μπορεί κάποιος να τον Αποφύγει και να τον Διαχειριστεί στο περιβάλλον της εργασίας του.

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, ιδρυτής της MRK Consulting φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή εφέ* της Μάιρας Μπάρμπα την Κυριακή 31/5/2020.

Μίλησε για το τι είναι ο Εργασιακός Εκφοβισμός και πως μπορεί κάποιος να τον Αποφύγει και να τον Διαχειριστεί στο περιβάλλον της εργασίας του.

Συνέντευξη του Ιωάννη Μαρκέτου στην ραδιοφωνική του Real FM 97,8  στη εκπομπή της δημοσιογράφου Αιμιλίας Σταθάκου με θέμα την καταπολέμηση του Εργασιακού Εκφοβισμού (Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
Ο Ιωάννης Μαρκέτος, φιλοξενήθηκε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3  στην εκπομπή  της Χριστίνας Βίδου, Ζωή.gr την Δευτέρα  8/2/2021

To περιεχόμενο της εκπομπής αφορούσε την έξαρση του φαινομένου του Εργασιακού Εκφοβισμού,  το πως επηρεάζει ο Εργασιακός Εκφοβισμός τους εργαζομένους και πως μπορεί κάποιος να τον Αποφύγει και να τον Διαχειριστεί στο περιβάλλον της εργασίας του.

Η MRK Consulting βραβεύτηκε από την Global Sustain στο Ekali Club

Η MRK Athens στον 37ο Μαραθώνιο Αθηνών

Η MRK Consulting δίνει το δυναμικό παρόν στον 37ο Μαραθώνιο, τον Αυθεντικό, μέσα και έξω από τον στίβο.

Η MRK Athens στο 20 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ , 5-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Το Σεμινάριο – Workshop πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΚΥΚΝΟΣ ΙΙ με θέμα«Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού στα Νοσοκομεία και τις Κλινικές -Πως επηρεάζονται οι νοσηλευτές στην Εργασία και στη Ζωή τους.»

Ομιλητής Ιωάννης Μαρκέτος

How to Prevent and Manage Workplace Bulling

Η MRK  Συμβουλευτικη φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική  εκπομπή της Φαιης Μαυραγάνη, Τώρα ότο συμβαίνει στο Open TV με θέμα την Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού
GLOBAL SUSTAIN WORKSHOP

Tην Τρίτη 19.03.2019, πραγματοποιήθηκε Workshop για τη Global Sustain, με θέμα: «Εργασιακός Εκφοβισμός στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, τρόποι Διαχείρισης και Αποφυγής».

Εισήγηση: Ιωάννης Μαρκέτος, General Manager, MRK Athens

Επειδή ο εργασιακός εκφοβισμός δεν έχει στεγανό το workshop απευθύνεται:
α) σε όλους τους εργαζομένους ανεξάρτητα από την ιεραρχία και την βαθμίδα που βρίσκονται
β) σε εταιρίες που θέλουν να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις σε αντίστοιχα προβλήματα που τις ταλανίζουν
γ) σε εταιρίες που η εταιρική τους κουλτούρα δεν επιτρέπει εκδήλωση τέτοιων φαινομένων

15o ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΤΑΙΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η MRK Athens, η μόνη εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων διαχείρισης και αποφυγής εργασιακού εκφοβισμού, συμμετείχε στο 15o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής «Ημέρες Παιδιατρικής Ενημέρωσης» με ένα Καινοτόμο Σεμινάριο – Workshop, που απευθύνεται στο επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων και των ιδιωτικών ιατρείων. 

Το Workshop πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου 2 Μαρτίου στις 14:00’ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Ριζάρη 2

Στο πλαίσιο του Workshop αναλύθηκαν οι στρατηγικές Αποφυγής και Διαχείρισης των διαφόρων μορφών εργασιακού εκφοβισμού, που προέρχονται από εργαζόμενο σε εργαζόμενο, ή παρουσιάζονται από ασθενείς και τους συνοδούς τους

Η διαμόρφωση της ατζέντας του εν λόγω Σεμιναρίου προέκυψε μέσω της ανάπτυξης τεσσάρων βασικών θεματικών πυλώνων:
  • Ορισμός του Εργασιακού Εκφοβισμού
  • Παρουσίαση ερευνών για τον εργασιακό εκφοβισμό στον κλάδο της υγείας
  • Συνέπειες τους εργασιακού εκφοβισμού
  • Τρόποι και Μεθοδολογία Αντιμετώπισης του εργασιακού εκφοβισμού στο περιβάλλον εργασίας
Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Ι. Μαρκέτος (ΜΒΑ) ιδρυτής της MRK Athens
DELPHI ECONOMIC FORUM 2019′

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ένας θεσμός που αναπτύσσεται ταχέως ενώ έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο εργαστήρι προβληματισμού και διαλόγου.
Η MRK Athens, ως πρωτοπόρος εταιρία στο αντικείμενο που πρεσβεύει δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Moments of MRK Athens series Workshops

WORKSHOPS  2018′

Στιγμιότυπα των παρουσιάσεων της MRK Athens με θέμα «Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού»

Ιούλιος 19 & 25 στα γραφεία της MRK στην Αθήνα

  • Τι είναι ο Εργασιακός εκφοβισμός;
  • Πως επηρεάζει τον εργαζόμενο και το περιβάλλον του:
  • Πως Αποφεύγουμε και Διαχειριζόμαστε τον Εργασιακό Εκφοβισμό

Ιούνιος 18 & 19 σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Καινοτομίας  / Κ.Ε.Α.Κ

Νέες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Συναντήστε μας

Πατησίων 341 & Deperfeld 2
GR 11144

Καλέστε μας

Τηλ: 2111833648
Δευτ-Παρ: 09:00-21:00
Σαβ: 11:00-14:00

Στείλτε email

Email:info@mrkathens.gr