MRK ATHENS

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, MOBBING – ΣΤΡΕΣ – BURNOUT

Καινοτομία της MRK είναι ότι ολοι οι συνεργάτες της, έχουν εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικές η μη εταιρείες.

Αυτό που μας δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορούμε πολύ γρήγορα να καταλαβαίνουμε και να κατανοήσουμε τις συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργεί το εργασιακό περιβάλλον. Την μεθοδολογία τόσο του εργασιακού εκφοβισμού,mobbing εφόσον έχει προκύψει αλλά και τον τρόπο αποφυγής και αντιμετώπισης που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Η MRK συνεργάζεται με εξειδικευμένους ψυχολόγους και συμβούλους υγείας οι οποίοι σε περίπτωση που χρειαστεί αναλαμβάνουν την ψυχολογική υποστήριξη του εργαζόμενου.

Επίσης η MRK συνεργάζεται με εξειδικευμένους νομικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσουν τις αντίστοιχες νομικές συμβουλές.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποι της, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες οι οποίοι θα οργανώσουν μαζί με τον εργαζόμενο τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να υπάρξει οριστική διαχείριση και αποφυγή του εργασιακού εκφοβισμού,mobbing.

Στην MRK πιστεύουμε ότι η αποφυγή και διαχείριση του εργασιακού εκφοβισμού,mobbing είναι εφικτή στην περίπτωση που o εργαζόμενος πραγματικά θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον απασχολεί και τον κυριεύει.

Ερχόμενος μαζί μας, στην MRK,  έχει περπατήσει την μισή διαδρομή της γέφυρας που οδηγεί στη λύση του προβλήματός του. Την άλλη μισή διαδρομή θα την περπατήσουμε μαζί.

Συναντήστε μας

Πατησίων 341 & Deperfeld 2
GR 11144

Καλέστε μας

Τηλ: 2111833648
Δευτ-Παρ: 09:00-21:00
Σαβ: 11:00-14:00

Στείλτε email

Email:info@mrkathens.gr